Monday, February 27, 2006

Hilsen fra et anna sted

Æ sitt et anna sted å tenke mæ til Snefjord, her e det sol, masse snø, og æ høre bila suse forbi på yttersia husveggen. Motorveien passere her kor æ e, og tidligere hørte æ, to ganga, en slags "dump" lyd av bil i fart som får skrens og flyg hardt inn i en skavel av hardt, pløyd snø.
Æ opplevde lyden sist onsdag

Æ sitt et anna sted og lengte "hjem", til Snefjord, til å våkne opp om morran å se ut av vinduet, på flaggstanga som kanskje vaie i vinden, eller skinn opp, av solskinn, eller skabbreven som spring i fjæra for å se etter mat, ja, det e enda mat igjen på spekkhoggerbabyen..........................
Eller æ ser ingenting, for alt e hvitt av snefokk og vind......det e storm!

Æ sitt et anna sted å lengte tilbake til vær og vind, tenke på at sist onsdag kjørte æ utfor, rett i grøfta, pløyde bilen under, full av is og sne så det va vanskelig å bruke rattet, det va vanskelig å svinge.......Men ingen skada på folk og fe, ingen skada på bilen, så no sitt æ et anna sted å tenke på; da æ fikk "sleng" på bilen, da satt æ å venta, mens en og anna bil, suste forbi på blankholka, så stoppa plogen og trakk mæ opp... og æ kunne kjøre videre i 40 km i timen, mens min far kjørte bak og passa på at æ kom mæ vel frem.
Æ sitt et anna sted å tenke på min far, og det eneste æ kan si e :
Fem gang hurra for min pappa, Jens Th. Einarsen og hurra for store brøyteploga som holder veian åpen i Finnmark!!!


Håpe alle får ei kjempeflott uke-hjemme, borte eller et sted, dokker helst vil være..........med og uten brøyteploga.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home