Monday, April 17, 2006

To Samaritana, og Notar i Alta.

Det va en dag i mars at Trondsmed satt sæ i bilen for å kjøre til Alta og hente sin bedre halvdel(Hanne). Han og han Saab`en starta tidlig, med fint solskinn og kjempeføre!
På Sennalandet, i minus 28 grader, begynte Saabèn og bli forbanna, han va så eitranes at han kokte! Ja det va kaldt for gummidekkan og den gamle bilkroppen.
Trondsmed måtte stoppe bilen og prøve å la han kjøle sæ ned, og mens han vente på at bilkompisen skal roe sæ, stoppe to Samaritana og ber han følge dem til Alta.
Trondsmed ringe NAF, og blir med Samaritanan til Alta.

Fortvilelsen e stor, da Trondsmed nu har problemet: Hvordan hente min viv, som kommer med fly til Alta, og må HJEM til Snefjord???

Samaritanan fra Alta vet råd og fortell at dem har bil som Trondsmed kan låne!

Så hente dem nøkla og bil og Trondsmed kommer på flyplassen i en liten rød Golf, så Hanne skjønne ingenting da ho kommer ut av flyplassen. Og Hanne ser ganske mistenksomt på Trondsmed som fortell historien om de to samaritanan, som egentlig arbeide på Notar i Alta, og hete Fred Johansen og Ken Arne Brox, og et øyeblikk trudde ho Hanne at Trondsmed no hadde "left the building", FOR DET HER e jo en fantastisk historie!! Og om dokker ikke trur på mæ, så gå inn på www.notar.no og søk etter guttan, som kan bekrefte historien og selge/finne hus/leiligheta om dokker også vil fløtte hit!!!

1 Comments:

At 10:06 AM, Blogger ArneBarnet said...

Jeg tror ikke jeg klarer å kutte røttene her i bergen og flytte, men vi tenker på dere. Og som kjent er det tanken som teller :)

 

Post a Comment

<< Home