Wednesday, January 04, 2006

Mørketia.


Hvordan har mørketiden vært?
Vi har ikke hatt en følelse av mørketiden, etter at sneen kom har den reflektert lyset fra himmel og hav. Fargene på himmelen er utrolige, nordlyset danser forbi, nesten hver dag.
Det er fantastisk å våkne opp her hver morgen!
Det blåser opp noen ganger, da er det best å holde seg inne, vi vil jo ikke flyge avgårde.........

CS 889 har fått egen mail adresse;
circussnefjord889@msn.com

Circus Snefjord 889




De to måneder som har gått......

Vi har siden 7 november hatt hender og hoder fulle av arbeidet med å tømme, plassere, pakke vekk møbler, pulter, stoler, bord, bøker, elevarbeider og annet.

Snefjords befolkning har tatt godt imot oss og vi så fort at vi burde gripe fatt i et prosjekt som vi kunne ha en åpning av, allerede i desember.

Butikken.
Arbeidet med å klargjøre rommet som skulle bli butikken ble en utfordring. Alle vegger var dekket av ubehandlet trepanel som skulle males i en lys kremhvit farge. Det tok fire strøk maling før veggene så pene ut, karmer og radiatorer fikk tre strøk oljemaling, og de var akkurat tørre til åpningen den 02 desember kl 18.00.
Åpningsdagen;
var fylt av kaos-høy puls og tanker som : enn om det ikke kommer noen? Kl 17.00 ikledde Hanne seg nissekjole, utstyr og kl 18.30 tentes 16 fakler som viste vei. Kl 20.30 falt Hanne sammen i en stol, hva som traff henne vites ikke den dag i dag -men butikken var full av gjester fra kl 18.30-20.30. Besøkende kom fra Snefjord og Havøysund, fra Måsøy Kommune kom rådmann, ja oppmøtet var fantastisk. Og artikkelen på Måsøy kommunes hjemmeside var den best besøkte!
Den mest populære varen var CS 889 kaffen, en kaffe med sterk smak som bør nytes som en enkelt kopp kaffe.