Friday, January 20, 2006

Flyganes takstein og nokka til pipa.....






Flygefisk har vi ikke observert i Snefjord, men Flygetakstein e sett og opplevd i Narve sin omfavnelsa av Circus Snefjord 889 på Snefjord Skole.
Vi håpe det kan bli et kort møte, men med CS 889 kan man aldri vite, det kan være at Narve blir så fasinert at den blir.
Det første møtet på tirsdag 17.01.05 va heftig, og skolebygningen rista og slo, av lidenskapens omfavnelse, og natta va våkenatt for beboera av skolen, både menneska og dyr. Onsdag 18.01.05 hadde den første natta tømt sæ for lidenskap og uenigheta kom frem, takstein blei brukt som våpen og en av dem flaug inn kjellervindet mens nokka til pipa flaksa forbi kontor vinduet.
Buss og annet va innstilt fra Havøysund.

Det har roa sæ litt, inne klare vi å få temperaturen opp i max 11 grader, men i dag skal vi ta helg med å fyre med ved og sitte under ullpledd mens vi håpe at Narve kan holde sæ unna sitt livs kjærlighet- CS 889 på Snefjord Skole i Snefjord.

Sunday, January 15, 2006

Utelivet og jakten på mus i Snefjord.


Våre fire pusekatter ble etter noen uker tre, den fjerde fant en dame i Snefjord som hadde bedre servering. Lukas flyttet hjemmefra for å heller bli servert laks og annen fisk. Han har det bedre enn noen gang, og er blitt en tykk kattepus med de beste matvaner.

Rusken kom hjem med mus! Han bar den inn på stuegulvet og gnafset ivei; da han var kommet halveis spratt tarmer ut av ræva på musa, og det var alt som lå igjen!

Lille Mons er blitt tøffere etter å ha oppdaget at verden ute er ganske spennende. Første gang ute fikk han sjokk; og snudde ryggen til naturen mens han hyperventileret og hyyyyyylte mjaaaaauuu til den stengte døra.Vi slapp han inn med en gang, men han var stakkars preget av dette og Hanne har måttet holde haletuppen hans hver dag i nesten to uker før han nå springer ut alene!

Stormonsen er ute på små snarturer hele tiden. Han koser seg med lyder som ikke har med barn eller fremmede å gjøre. Helst skal Trondsmed være rundt ham hele tiden.